Wie is Flex Online Marketing?

Flex Online Marketing adviseert, ondersteunt en traint organisaties op online marketing gebied. Van het opzetten, beheren en monitoren van social media kanalen tot het geven van workshops, lezingen en gastlessen. Van contentbeheer en optimalisatie van de website tot het analyseren van websitebezoekers. Of bijvoorbeeld een vast aantal uren online marketing ondersteuning in de week / maand.

Er zijn tal van mogelijkheden, het is maar net waar de behoefte ligt of waar de capaciteit of kennis van online marketing tekort schiet. Flex Online Marketing kan op verschillende manieren bijspringen en is flexibel, kleinschalig & alle dagen in de week inzetbaar. Afspraken in de avond of in het weekend zijn ook mogelijk.

En last but not least: bij mij zit je nooit vast aan een contract. Daarnaast worden afspraken en tarieven vooraf helder en duidelijk gecommuniceerd zodat er geen onverwachte bijkomende kosten zijn. 

Waarom Flex Online Marketing?

Veel gehoorde opmerkingen van ondernemers en bedrijven zijn dat zij geen tijd, budget, ruimte of expertise hebben om online marketing gestructureerd in te zetten en/of iemand hiervoor in dienst te nemen. Flex Online Marketing kan hierin ondersteuning bieden en organisaties deels of volledig ontzorgen bij hun online marketingactiviteiten. 

Online marketing is vandaag de dag niet meer weg te denken en is onmisbaar geworden in de marketingmix. Flex Online Marketing draagt er zorg voor dat onderstaande (online) marketingdoelen bereikt kunnen worden:

  • Opbouwen van naamsbekendheid. 
  • Vergroten van de klantenloyaliteit. 
  • Genereren van (website)bezoekers.
  • Verhogen van conversies (bezoekers over laten gaan tot acties).
  • Verlenen van service / online monitoring (webcare).
  • Ondersteuning bij wervingsactiviteiten.

Benieuwd wat Flex Online Marketing voor jou als ondernemer of jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op, lees meer over de verschillende diensten die ik aanbied of neem eerst een kijkje op mijn pagina vol praktische online marketing tips.

Over Birgit

Birgit van der Vleuten Flex Online Marketing

Na mijn studie aan de Fontys Hogeschool Communicatie in Eindhoven heb ik eerst een aantal jaren gewerkt als marketing & communicatie medewerker bij een toonaangevende ICT-consultancy organisatie en als online marketeer bij een groot autobedrijf in Zuid-Nederland.

Ik ben me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van online marketing en in 2012 heb ik de stap genomen om aan de slag te gaan als zelfstandig professional en mijn eigen online marketing bureau op te starten. Op 1 oktober 2012 is Flex Online Marketing officieel van start gegaan.

Daarnaast ben ik 5 jaar bestuurslid geweest van Social Media Club 0495. Hier gaf ikzelf ook geregeld een lezing over online marketing. In 2018 is SMC0495 opgeheven.

Naast Flex Online Marketing ben ik ook mede-eigenaar van Bistro Le Goût op de Dommelstraat in Eindhoven. In mei 2019 heeft dit restaurant haar deuren geopend. Uiteraard verzorg ik ook hier alle online marketing uitingen voor.