Wie is Flex Online Marketing?

Flex Online Marketing adviseert, ondersteunt en traint organisaties op online marketing gebied. Van het opzetten, beheren en monitoren van social media kanalen tot het geven van workshops, lezingen en gastlessen. Van contentbeheer en optimalisatie van de website tot het analyseren van websitebezoekers.

Er zijn tal van mogelijkheden, het is maar net waar de behoefte ligt of waar de capaciteit of knowhow tekort schiet. Flex Online Marketing kan op verschillende manieren bijspringen en is flexibel, kleinschalig & alle dagen in de week inzetbaar. Afspraken in de avond of in het weekend zijn ook mogelijk. 

Waarom Flex Online Marketing?

Veel gehoorde opmerkingen van ondernemers en bedrijven zijn dat zij geen tijd, budget, ruimte of expertise hebben om online marketing gestructureerd in te zetten en/of iemand hiervoor in dienst te nemen. Flex Online Marketing kan hierin ondersteuning bieden en organisaties deels of volledig ontzorgen bij hun online marketingactiviteiten. 

Online marketing is vandaag de dag niet meer weg te denken en is onmisbaar geworden in de marketingmix. Flex Online Marketing draagt er zorg voor dat onderstaande (online) marketingdoelen bereikt kunnen worden:

  • Opbouwen van naamsbekendheid. 
  • Vergroten van de klantenloyaliteit. 
  • Genereren van (website)bezoekers.
  • Realiseren van verkopen.
  • Verlenen van service (webcare).

Benieuwd wat Flex Online Marketing voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem contact op of bekijk de diensten die Flex Online Marketing aanbiedt.

Over Birgit

Na mijn studie aan de Fontys Hogeschool Communicatie in Eindhoven heb ik eerst een aantal jaren gewerkt als marketing & communicatie medewerker bij een toonaangevende ICT-consultancy organisatie en als online marketeer bij een groot autobedrijf in Zuid-Nederland.

Ik ben me steeds verder gaan verdiepen in de aspecten van online marketing en in 2012 heb ik de stap genomen om aan de slag te gaan als zelfstandig professional en een eigen bedrijf op te starten. Op 1 oktober 2012 is Flex Online Marketing officieel van start gegaan.

Daarnaast ben ik bestuurslid van Social Media Club 0495. Dit is de Social Media Club voor Weert en omgeving. Hier geef ik eens in de zoveel tijd ook zelf een lezing.