Een Facebookbericht liken als jezelf

Beheer je een Facebookpagina? Dan wil je vast zelf ook weleens een like geven aan een bericht dat je hebt geplaatst. Of misschien wil je een reactie eronder plaatsen. Als je dit vanaf de Facebookpagina doet, dan staat standaard ingesteld dat je liket en reageert als bedrijfspagina en niet als persoon (dus met je privé profiel).

Maar je kunt switchen naar jou als persoon (of naar een andere pagina die je beheert). Onder het bericht dat je hebt geplaatst, zie je aan de rechterkant jouw foto of het logo van je bedrijfspagina staan met een pijltje. Als je daarop klikt, kun je een ander account selecteren zoals hieronder. Je ziet dat zowel het liken als het reageren van het bericht is verandert van Flex Online Marketing naar mijn eigen naam.

Scroll je door de Facebook tijdlijn heen en kom je dan het bericht van de bedrijfspagina tegen, dan staat meestal al standaard jouw privé profiel ingesteld. Hier kun je dan weer switchen naar liken en reageren als de bedrijfspagina, bijvoorbeeld als je een bericht wilt liken of erop wilt reageren vanuit je bedrijf.

Mocht bovenstaande tip via de Facebook-app niet lukken, probeer het dan via de browser.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *