12 juni 2016

Ondersteuning & opleiding

Flex Online Marketing biedt ook mogelijkheden op het vlak van online marketing ondersteuning en opleiding. Zo kan er tijdelijk extra capaciteit worden ingezet op bijvoorbeeld de marketingafdeling of bij het begeleiden van een online marketingproject. Ook kan ik social media ondersteuning bieden en voor een bepaalde periode de kanalen beheren, bijvoorbeeld tijdens vakanties, zwangerschapsverlof of drukke periodes.

Daarnaast kan Flex Online Marketing medewerkers in jouw organisatie ook ondersteunen en opleiden op het gebied van online marketing. Er kunnen onder andere social media trainingen worden gegeven zodat medewerkers zelf de social media kanalen kunnen beheren.

Verder hou ik regelmatig contentbrainstorms bij bedrijven. Na zo’n sessie kun je als organisatie of ondernemer gegarandeerd een tijd vooruit met social media berichten en weet je ook hoe je voortaan nieuwe content kunt bedenken.

Ook een (opfris)cursus op het gebied van online marketing / social media is mogelijk. Aangezien er continu nieuwe ontwikkelingen zijn, is dit zeker geen overbodige luxe. Flex Online Marketing kan ook helpen bij het aanmaken of verbeteren van je LinkedIn-profiel of andere sociale netwerken.

Daarnaast ben ik verbonden aan het ‘Automotive Marketing Professionals’ programma van Innovam, de nummer 1 opleider in de mobiliteitsbranche. Hier geef ik trainingen die zorgen voor een verbreding van de online marketing kennis.

Neem voor de mogelijkheden die Flex Online Marketing kan bieden, contact op.